BARS – COCKTAILS

Geen evenement en catering zonder bijpassende bar. Of u nu cocktails, champagne, wijn of koffie wil serveren, Stuart Catering zorgt voor de meest passende bar. Bartenders met kennis van zaken staan u bij. Zowel het design als de dranken stemmen we af op uw event. Een barista zorgt voor een heerlijke espresso, macchiato, cappuccino of ander koffiedrankje. De beste cocktail bartenders staan garant voor entertainment.
Uw passie voor cocktails is ook onze passie. Cocktails brengen kleur, smaak en vooral passie op uw evenement. Wist u dat u een cocktail op maat kunt laten maken? Andere stijlvolle bars?

In de Winebar laten sommeliers uw gasten nieuwe wereldwijnen proeven. De Absinthbar is exclusief en serveert een gevaarlijk drankje op traditionele of kunstige wijze. De Espresso en Tea bar biedt een prachtige selectie koffie en thee, geserveerd in het mooiste servies en met lekkere garnituren. De barista verheft er koffie tot kunst… Aan de Smoothies bar maken we verse smoothies met de meest verrassende exotische fruitsoorten. Uit de limonadebar toveren we dan weer huisgemaakte frisdrank, ideaal om de kids te verwennen. Of pimped-up met Rum of Vodka, heerlijk voor elke volwassene.

Tijdens het maken van onze klassieke en moderne cocktails verliezen we nooit de traditie en liefde voor het vak uit het oog.