TESTIMONIALS

Testimonial VARO – Powerplus 13/12/2014

Het was niet de eerste keer dat we met STUART Catering samenwerkten, dus we wisten wel dat alles prima geregeld zou worden.

Toch werden onze verwachtingen weer overtroffen. Onze kale showroom werd omgetoverd tot een gezellige winterbar voor een personeelsfeest voor 100 personen.

Wij kunnen niet anders dan over de hele lijn positief zijn! Alles werd supersnel opgezet en achteraf weer afgebroken, perfecte timing, lekker eten, vriendelijk en flexibel personeel. De vele complimenten en bedankjes die we ontvangen hebben van het personeel, hebben we aan de mensen van Stuart catering te danken. Het was een fantastisch feest, waar we zelf ook 100% van hebben kunnen genieten, dankzij de perfecte organisatie. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Jeroen Nys & Vicky Van Broeck

CEO Varo – Powerplus

Het was een zeer geslaagd event – catering was tiptop. 

Mathias Heinrichs
BESTSELLER PR

De genodigden waren zeer enthousiast over de cocktails en de hapjes waren fantastisch, catering was zeer vriendelijk en behulpzaam. 

Candy Van den Berghe
Account Coordinator Filippa K Belgium

‘Onze trouw zou een dag worden om niet snel te vergeten. Hoewel het juni was, waren de weergoden ons niet echt goed gezind maar de organisatie door Stuart Catering maakte de avond inderdaad memorabel. Zowel de voorbereiding, de communicatie en het verloop van de hele avond waren gewoon fantastisch: professioneel en leuk personeel, lekker eten, geweldige cocktails en goede muziek. Het werd laat, veel later dan afgesproken maar ook daar had Steven geen probleem mee. Het was voor ons, en voor onze gasten een zeer geslaagde avond die ook later nog vaak het onderwerp van gesprek was. Wij bevelen iedereen Stuart Catering aan, voor welk feest je ook wil geven!’

Groetjes,

Els en Rob

 

“Creativiteit, originaliteit, “out of the box” denken en correct afspraken maken en opvolgen… een aantal fundamenten die voor ons als organisator van tal van events essentieel zijn. Bij Stuart Catering kunnen we zeker terecht voor al deze zaken. Ze nemen een grote last van onze schouders, door het ganse catering-aspect voor hun rekening te nemen. Het enige wat we zelf moeten doen, is samen met onze genodigden genieten van al dat lekkers…”

Vriendelijke groeten,

Jo Kusseneers
Coördinator Bouwunie Antwerpen
Coördinator Bouwunie Vlaams-Brabant

Samenwerken met stuartcatering is steeds een belevenis op zich. Het culinair creatief meedenken rond het Event, het nauwgezet opvolgen van de details, de foodhoogstandjes die ze ons voorschotelen, de flexibiliteit waarmee ze werken, kortom het is steeds een unieke lekkere ervaring om met hen samen aan een Event te werken.

C. Mortier
vmma

Bij deze wil ik mijn algemene tevredenheid uitdrukken en je hartelijk bedanken! Jij hebt ervoor gezorgd dat onze 2 dagen tot in de puntjes af waren. Werkelijk elk detail was uitgewerkt en is perfect verlopen! Je inzet en dat van je team was fantastisch en mag gezegd worden. Ik heb met plezier gevolgd hoe jullie dit event met professionalisme volbracht hebben. Je oog voor detail zorgt ervoor dat je de juiste man op de juiste plaats bent! Je hebt er een zéér tevreden referentie bij! De reactie’s van klanten waren vol lof over de catering, het eten, de cocktails enz… Ik vind dat we onze eerste Albyco Graphical Party als zéér geslaagd mogen noemen !!! Als het budget het toelaat, mag je ons volgend jaar opnieuw verwachten voor een verderzetting van dit event.

Groetjes van een zéér tevreden klant,

Carli Van de Peer
Albyco Belgium